ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - DOMAIN NAME

Κάθε website χρειάζεται δυο πράγματα:
Web Hosting και Domain Name.
Web Hosting είναι απλά ένας τεχνικός όρος (για να τρομάζουμε τους τεχνολογικά αρχάριους) που περιγράφει το αυτονόητο: ότι δηλαδή ένα website, για να είναι αυτόματα διαθέσιμo όταν κάποιος θέλει να τo επισκεφθεί, πρέπει να είναι αποθηκευμένo κάπου στο internet. Η αποθήκευση αυτή διατίθεται από πολλές εξειδικευμένες εταιρείες κι έχει ένα μικρό ετήσιο κόστος. Στο πλαίσιο της υπόσχεσής μας να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας από το Α ως το Ω, η Cytesee αναλαμβάνει και το web hosting της ιστοσελίδας σου, και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, που ξεκινάνε από περίπου €33 ετησίως.

Τί είναι το Web Hosting;

Τί είναι το Domain Name;

Domain Name, με πολύ απλά λόγια, είναι το όνομα της δικής σου διεύθυνσης στο διαδίκτυο. Το γνωστό 'yoursitename' στο www.yoursitename.com. Το κόστος του domain name ξεκινάει από περίπου €10 ετησίως.
Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα domain name που θα σε αντιπροσωπεύει σωστά. Αν π.χ. έχεις εταιρεία, το domain name θα πρέπει να συμφωνεί με την εταιρική ταυτότητα (branding), δηλαδή επωνυμία, λογότυπο κτλ. (Αν δεν έχεις ήδη τη δική σου εταιρική ταυτότητα, πάτησε εδώ  ή επικοινώνησε μαζί μας για να δεις τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και στον τομέα branding.)
Πάτησε το πιο κάτω link για να διαπιστώσεις αν είναι διαθέσιμο το domain name που σε ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν δεν είναι όμως, επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε στην ανεύρεση του πιο κατάλληλου.
Επειδή γνωρίζουμε ότι τα πάγια ετήσια κόστη, όσο χαμηλά κι αν είναι, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δρουν απαγορευτικά, διαθέτουμε μία λύση: Δωρεάν φιλοξενία του website σου με τη μορφή www.cytesee.com/yoursitename. Η λύση αυτή δεν είναι η πιο επαγγελματική και σίγουρα δεν τη συστήνουμε γενικά, όμως μπορεί να εξυπηρετήσει σε ειδικές περιπτώσεις. Όπως π.χ. έναν μαθητή που χρειάζεται online portfolio για τις αιτήσεις του σε σχολές Καλών Τεχνών ΕΔΩ LINK, αλλά δεν μπορεί να αναλάβει πάγια κόστη web hosting και domain name. Η επιλογή αυτή δεν περιλαμβάνει email.